Annons – innehåll från Allente

ANNONS:

De tio mest populära filmerna just nu

En Harry Potter-spinoff, svenskt drama och actionthriller med Rutger Hauer. Det är tre av de mest populära filmerna just nu hos tv-leverantören Allente. Hur många av dem hinner du se i sommar?

Läs mer om Allentes utbud

Sommar är förhoppningsvis sol, bad och semester. Men sommaren kan tyvärr också vara regniga dagar eller lata kvällar i sommarstugan eller en härlig utlandssemester. Oavsett väder och var du befinner dig i sommar kommer det garanterat bli läge för att kolla på en bra film. Men vad ska du se? 

För att hjälpa till med urvalet har vi med hjälp av statistiken från Allentes användare tagit fram en lista på de tio mest sedda filmerna just nu. Dessutom har vi en lista över de populäraste barntitlarna. 

Varsågod, det är bara att välja och vraka. 

 

”Fantastiska Vidunder: Dumbledores hemligheter” (HBO Max)

För någon månad sedan gick den tredje filmen i Harry Potter-spinoffen ”Fantastiska vidunder” upp på bio, och redan nu finns den att streama hemma. Här får vi följa hur en ung Albus Dumbledore en gång för alla gör upp med Grindewald. Och för den som inte har sett de första två filmerna finns även de på HBO Max, som finns i Allentes utbud. 

 

”No Time to Die” (Viaplay)

Om du inte har sett Daniel Craigs sista film som James Bond är det hög tid att göra det nu. Spänning, action och en briljant skurk i hyllade Rami Maleks gestalning utlovas i Craigs avsked till den ikoniska 00-agenten. Finns på Viaplay. 

© 2021 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. All Rights Reserved.

 

”Dag för dag” (C More)

Fem personer ger sig ut på en husbilsresa genom Europa för att uppfylla en äldre mans sista önskan. Vänskap utvecklas, kärlek uppstår och livsavgörande beslut fattas i en historia om att det är aldrig är för sent att tänka om i livet. Sven Wollter, Tomas von Brömssen, Marianne Mörck, William Spetz, Martina Haag och Felix Herngren, som också har regisserat, medverkar alla i den här kritikerrosade dramakomedin som kom att bli Sven Wollters sista film. Filmen finns på C More. 

© 2022 C More

 

”24 Hours to Live” (Paramount+)

Ethan Hawke spelar en CIA-agent som offrar allt för sin uppdragsgivare – inklusive sin familj och sitt eget liv. Under mystiska omständigheter blir han återupplivad för ett sista uppdrag som är tidsbestämt till exakt 24 timmar. När tiden är slut kommer han åter att dö, om han inte lyckas slutföra sitt uppdrag innan dess. 

Även ikonen Rutger Hauer, Xu Quing och Paul Anderson (Peaky Blinders) spelar i den här actionthrillern som finns hos Paramount+ via Allente. 

 

”The Marksman” (C More)

På sommaren vill vi se action och den här filmen från 2021 är en fartfylld actionthriller som är väl värd att lägga en filmstund på. Liam Neeson spelar ranchägaren som har ett förflutet inom Marinkåren och vars ägor gränsar till Mexico. En dag räddar han en pojke på flykt från en knarkkartell och en dödlig jakt på de två  genom USA inleds. Finns att streama hos C More. 

 

”F9: The Fast Saga” (Viaplay)

”Fast and Furious”-serien är framme vid sin nionde film. I ”The Fast Saga” utsätts Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ”Ludacris” Bridges och gänget för nya utmaningar. Den här gången sätts den sanna innebörden av familj på prov när Dom Toretto tar med teamet på en världsomspännande resa med höga insatser, gamla vänner och en överraskande ny fiende. Spänn fast säkerhetsbältet och på med motorcykelhjälmen – för nu blir det åka av. 

Filmen går att streama på Viaplay.

 

”The Postcard Killings” (Viaplay)

På Viaplay finns också den här skräckisen/kriminaldramat med manus av bland andra svenska Liza Marklund och Tove Alsterdal. Filmen som kom 2020 handlar om New York-polisen Jacob Kanon som undersöker mordet på sin dotter, som mördades under sin bröllopsresa i Europa. Strax efter mordet skickas ett märkligt vykort till den svenska journalisten Dessie Larsson – och Jacob får en hel del att bita i. Huvudrollen innehas av Jeffrey Dean Morgan som kanske mest är känd för sin roll som Negan i ”The Walking Dead”. Svenska Eva Röse har också en roll i filmen. 

 

”Breach ”(Paramount+)

Bruce Willis är van vid actionfyllda roller och den i ”Breach” är inget undantag. Här är det dock också kryddat med ett stänk av science fiction. Willis spelar den tuffa mekanikern Clay som är en av passagerarna på en ark som flyr genom rymden från vår döende planet. Ombord finns några hundra tusen personer – som är de enda överlevande människorna. Men de ska snart upptäcka att de inte är de enda passagerarna ombord…

Filmen finns hos Paramount+ och går att se genom Allente. 

”Hjärter dam” (Viaplay)

Efter rymdaction är det kanske dags att coola ner saker och ting lite med en dansk dramathriller? ”Hjärter Dam” handlar om det äkta paret Anne (Trine Dyrholm) och Peter (Magnus Krepper) som lever ett bekvämt liv i en förort till Köpenhamn. Men den på ytan perfekta fasaden krackelerar när Peters tonårsson (Gustav Lindh) från ett tidigare förhållande dyker upp. Peter har svårt att komma nära sin förlorade son, men styvmor tar emot med öppna armar. Den kritikerrosade filmen finns på Viaplay. 

 

”Mother!” (Paramount+)

Från en mamma till en annan. Här storspelar Jennifer Lawrence och Javier Bardem i en psykologisk thriller om ett par vars förhållande testas till dess yttersta gräns då oinbjudna gäster anländer till deras hem och avbryter deras lugna tillvaro. När filmen kom 2017 utmålades den till den film som biopubliken skulle komma att hata mest det året. Men samtidigt har den hyllats av kritikerna. Vilket läger kommer du att sälla dig till? 

Paramount+ är platsen du ska bege dig till för att få reda på svaret. 

 

Och så något för barnen 

Självklart ska de små få något att kika på i sommar. Här är listan över de populäraste filmerna och serierna för barn just nu. 

”Paw Patrol: The Movie” (Paramount+)

”Bluey” (Disney Junior)

”Paw Patrol: Mighty Pups” (Paramount+)

”Paw Patrol: Jet-plan till räddning ”(Paramount+)

”Spidey och hans fantastiska vänner” (Disney Junior)

 Läs mer om Allentes utbud

Så kan du ta se sommarens filmer och serier oavsett var du befinner dig

Oavsett om sommaren tillbringas hemma, i husvagnen, sommarstugan eller utomlands så kan du på ett enkelt sätt ta med dig all din underhållning med Allente. Det enda du behöver är att ta med din mottagare som du kopplar in till tv:n innan du streamar programmen eller filmerna via wifi, eller en dator som du kopplar upp via internetdelningen i din telefon. 

Via Allentes app kan du streama de allra flesta av dina kanaler, och du kan också titta på linjärtv fritt i hela EU.  

Det här är Allente

Allente står för ”All entertainment” – all underhållning och är en av Nordens största tv-leverantörer. En sammanslagning av Viasat och Canal Digital.
Med tv och streaming från Allente får du full kontroll över tv:n med alla sätt som finns att titta på tv i dag. Alla kan bli kungen av tv med Allente. Som kund kan du välja mellan fyra olika grundpaket. 

Basic

Enkelt, tryggt och prisvärt med de vanligaste svenska tv-kanalerna. 

Standard

Mer underhållning med tv och streaming tillsammans. Viaplay och Paramount+ ingår. 

Large

Den perfekta mixen av underhållning, sport och streaming. Viaplay och Paramount+ ingår. 

Premium 

Komplett tv-paket med premiumsport, underhållning och streaming i världsklass. Viaplay, Paramount+ och discovery+ ingår. 

Här är de hetaste serierna i sommar

Här är de hetaste serierna i sommar

Här är de hetaste serierna i sommar Regnsmatter mot rutan, skydd från värmebölja eller mysiga kvällar i stugan. Det finns gott om anledningar att kolla på serier även på sommaren. Här är de hetaste serierna just nu – vilken blir din favorit? Samla dina favoritserier...

Smarta appen där du har all din tv

Smarta appen där du har all din tv

Smarta appen där du har all din tv Tiden när alla behövde sitta och trängas framför samma tv är över, precis som tiden när du behövde en hel massa olika appar för att ta del av din underhållning. Nu finns appen som gör att du får alla program och tv-serier samlade på...

Så kan du streama svensk tv på utlandssemestern

Så kan du streama svensk tv på utlandssemestern

Så kan du streama svensk tv på utlandssemestern En semester utomlands eller i Sverige förknippas med roliga aktiviteter och nya upplevelser, men man vill också ha möjlighet att slappna av framför tv:n. För många är det viktigt att enkelt kunna ta med sig...