Annons – innehåll från Allente

ANNONS:

Smarta appen där du har all din tv

Tiden när alla behövde sitta och trängas framför samma tv är över, precis som tiden när du behövde en hel massa olika appar för att ta del av din underhållning. Nu finns appen som gör att du får alla program och tv-serier samlade på samma ställe – som du kan ta med dig överallt. 

Läs mer om Allentes erbjudande

Tova Blomqvist är content curator på Allente. Hon berättar att deras kunder uppskattar bredden på innehållet i deras app. Men att det är med det lokala innehållet de når det allra största antalet tittare. 

– Vi ser att det är det som går bäst hos oss. Vi är ganska ensamma på den svenska marknaden om att ha det här breda utbudet i en och samma tjänst, berättar hon.

All underhållning samlad

Allente kom till under 2020, när Canal Digital och Viasat slogs ihop. Med Allente-appen är tanken att användarna ska ha all sin underhållning samlad på ett och samma ställe. Publiken som har strömmat till imponeras av appens många olika funktioner. Vid sidan av on demand-utbudet, där tittarna kan välja allt mellan de mest populära filmerna och tv-serierna just nu och bortglömda pärlor, kan du streama linjär-tv, sport och veckoarkiv. I appen finns också en egen sportsida, där allt från Allsvenskan  från discovery+ till Formel 1 från Viaplay kan streamas. Streamingfunktionen fungerar i hela EU. Ska du ut på en längre resa finns en download-funktion, så att man kan ta med sig innehållet även om det inte finns wifi.

– Streamingfunktionen är populär. Sedan har vi veckoarkivet där vanliga tv-program finns tillgängliga i sju dagar. Det har vi för nästan alla kanaler, säger Tova Blomqvist och förklarar: 

– Video on demand är mer binge-tittande på tv-serier medan veckoarkivet är mer vanliga program som sänds varje vecka, som till exempel Robinson eller Lets dance på TV4.

Fyra olika strömmar

Med Allente-appen kan hela familjen titta på det de vill se samtidigt. Att varje konto kan strömmas på fyra olika håll samtidigt gör att man kan titta på fyra olika program på fyra olika skärmar samtidigt. 

– Vi har också väldigt mycket barninnehåll med ett kidsmode som man kan använda om man har lust att använda det som barnvakt. Behöver man lämna barnen framför tv:n en stund så kan man känna sig trygg. Vi har också en hyrbutik där man kan hyra eller köpa alla filmer som finns ute. Vill du se den nya Uncharted-filmen kan du göra det genom hyrbutiken.

Läs mer om Allentes erbjudande

Det här är Allente

Allente står för ”All entertainment” – all underhållning och är en av Nordens största tv-leverantörer. En sammanslagning av Viasat och Canal Digital.
Med tv och streaming från Allente får du full kontroll över tv:n med alla sätt som finns att titta på tv i dag. Alla kan bli kungen av tv med Allente. Som kund kan du välja mellan fyra olika grundpaket. 

Basic

Enkelt, tryggt och prisvärt med de vanligaste svenska tv-kanalerna. 

Standard

Mer underhållning med tv och streaming tillsammans. Viaplay och Paramount+ ingår. 

Large

Den perfekta mixen av underhållning, sport och streaming. Viaplay och Paramount+ ingår. 

Premium 

Komplett tv-paket med premiumsport, underhållning och streaming i världsklass. Viaplay, Paramount+ och discovery+ ingår. 

Här är de hetaste serierna i sommar

Här är de hetaste serierna i sommar

Här är de hetaste serierna i sommar Regnsmatter mot rutan, skydd från värmebölja eller mysiga kvällar i stugan. Det finns gott om anledningar att kolla på serier även på sommaren. Här är de hetaste serierna just nu – vilken blir din favorit? Samla dina favoritserier...

De tio mest populära filmerna just nu

De tio mest populära filmerna just nu

De tio mest populära filmerna just nu En Harry Potter-spinoff, svenskt drama och actionthriller med Rutger Hauer. Det är tre av de mest populära filmerna just nu hos tv-leverantören Allente. Hur många av dem hinner du se i sommar? Läs mer om Allentes utbud Sommar är...

Så kan du streama svensk tv på utlandssemestern

Så kan du streama svensk tv på utlandssemestern

Så kan du streama svensk tv på utlandssemestern En semester utomlands eller i Sverige förknippas med roliga aktiviteter och nya upplevelser, men man vill också ha möjlighet att slappna av framför tv:n. För många är det viktigt att enkelt kunna ta med sig...