Annons – innehåll från Allente

ANNONS:

Succéfilmerna du inte vill missa

När hösten kryper på och det blir kallare ute är det perfekta tider för att krypa upp i soffan och avnjuta en bra film på kvällen.

Hur många av den senaste tidens succéer har du sett?

Läs om Allentes erbjudanden

De senaste två åren har varit en riktigt bra tid för filmkonsten. Det har både bjudits på klassiker som fått bejublade uppföljare och nya filmer som tagit publiken med storm. Många av dessa går att streama redan nu. Alla kan ses via tv-leverantören Allente, där du kan samla dina tv-kanaler och streamingtjänster – till exempel Viaplay, HBO Max, C More och discovery+. Med hjälp av Allentes app har du alla dina filmer och tv-serier samlade på samma ställe – som du kan ta med dig överallt.

2022

Elvis (HBO Max)

Kungen av rock n rolls livshistoria blir till film med den Oscarsnominerade regissören Baz Luhrman bakom spakarna. Centralt för berättelsen är relationen mellan Elvis Aaron Prestley och hans gåtfulle manager, överste Tom Parker, som vi får följa under 20 års tid. I rollerna ser vi Austin Butler som Elvis, Tom Hanks i rollen som överste Tom Parker och det australiensiska stjärnskottet Olivia DeJong som Priscilla Prestley.  

Batman (HBO Max)

© 2022 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved TM & DC

När Twilight-skådisen Robert Pattinson tar över rollen som Läderlappen är det i en inkarnation som är mörkare än någonsin förut. Gör dig beredd på en film som inte har en död sekund – trots att den är nästan tre timmar lång.

Scream 5 (Paramount+)

När den första Scream-filmen med regi av Wes Craven hade premiär i mitten av 90-talet vände den totalt upp och ned på hela skräck-genren. I seriens femte film har det gått 25 år sedan de senaste morden, när en ny mördare i den klassiska spök-masken dyker upp.

Fantastic Beasts: The secrets of Dumbledore (HBO Max)

©2022 WBEI Publishing Rights J.K.R. TM WBEI

Alla älskar vi när de universum vi investerat så mycket tid i vidgas. Det här är den senaste delen i JK Rowlings spinoff-serie i Harry Potter-världen. I den här historien, som utspelar sig på 1920-talet, ser vi stora Hollywood-namn som Mads Mikkelsen och Jude Law.

South Park specials (Paramount+)

2022 är inte ett tråkigt år för South Park-älskaren. Inte nog med att en helt ny säsong av serien släpptes strax efter årsskiftet, under sommaren har även ytterligare två filmer där vi följa Stan, Kyle, Kenny och Cartman släppts. Sommarens entimmesfilmer var nummer tre och fyra i en planerad serie om 14. Det är som sagt inte tråkiga tider för South Park-älskaren.

Beavis & Butt-Head do the Universe (Paramount+)

Att två hårdrocksälskande små killar som satt på en soffa och höhöade och headbangade skulle bli ett par av de största populärkulturella ikonerna på 90-talet kan i efterhand verka lite oväntat. I och med långfilmen ”Beavis & Butt-Head do America” som kom 1996 vidgades duons vyer från soffan framför tv:n. När uppföljaren släpps 26 år senare vidgas de ytterligare. I den nya filmen åker de nämligen på en tidsresa till 2022, där de i ett parallellt universum jagas av de amerikanska myndigheterna.

2021

Bond – No Time to Die (Viaplay)

No time to die är den 25:e filmen om den brittiska agenten med rätt att döda och den femte i raden den notoriska kvinnotjusaren spelas av Daniel Craig. När vi återigen stiftar bekantskap med mr Bond har han gått i pension, men vilan blir kort och avbryts av att han ombeds ta upp jakten på en skurk beväpnad med högteknologiska vapen. I rollen som Valde Obruchev ser vi svenske David Dencik.

The Matrix Resurrections (HBO Max)

© Warner Bros. Entertainment Inc.

När den första Matrix-filmen släpptes runt millennieskiftet blev den snabbt både en stor succé och stilbildande i science fiction-genren. Efter att den kort därpå fått två uppföljare trodde nog många att hela berättelsen var berättad, men när den fjärde filmen kom 2021 repriserade många av skådespelarna från de tre första filmerna sina roller och även publikintresset var stort.

Ghostbusters: Afterlife (Viaplay)

Det övernaturliga blir aldrig omodernt. När Ghostbusters 2 fick en uppföljare 32 år senare är de erfarna spökjägarna spelade av bland andra Bill Murray, Dan Aykroyd och Sigourney Weaver fortfarande redo att rycka ut med dammsugare på ryggen. Det visade sig att intresset för Ghostbusters fortfarande finns och filmen älskas av recensenterna.   

Wrath of Man (Viaplay)

© 2021 Miramax Distribution Services, LLC. All Rights Reserved

Guy Ritchie är känd för så skilda saker som banbrytande filmer som Lock, stock and two smoking barrels och ett kort äktenskap med Madonna. ”Wrath of man” är hans senaste film och är en actionthriller med Jason Statham i huvudrollen. Handlingen kretsar kring en nyanställd säkerhetsvakt för värdetransporter, som efter ett rån tar till drastiska åtgärder för att hämnas.

The Many Saints of Newark (HBO Max)

Trots att det nu börjar vara många år sedan det sista avsnittet av ”Sopranos” visades gör sig serien ständigt påmind som en populärkulturell milstolpe. ”The many saints of Newark” är en fristående prequel där vi får följa en ung Tony Soprano, spelad av James Gandolfinis (som spelade Tony Soprano i originalserien) son Michael Gandolfini. En spännande film som också ger det inbitna Sopranos-fanet lite bakgrund till händelser i serien.

Mortal Kombat (HBO Max)

Cole Young är en MMA-fighter som inte riktigt vet var han kommer ifrån. När kejsaren skickar sin bästa krigare för att jaga honom blir det en anledning att reda ut det förflutna. ”Mortal Kombat” är en film både för den som på 80-talet växte upp med tv-spelet med samma namn och den som bara vill ha en spännande film fylld med action och svettiga slagsmål.

The Suicide Squad (HBO Max)

Vågen av superhjältefilmer som sköljt över oss de senaste åren verkar inte ta slut, och det gör inte heller publikens intresse. I fängelset Eller Reve sitter de värsta superskurkarna med bland andra Harley Quinn i spetsen fängslade. Härifrån gör de allt för att bryta sig ut, även om det innebär att de måste ansluta till den superhemliga och tveksamma Task Force X.

Dune (HBO Max)

© 2022 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved TM & DC

Dune är en av de senaste årens största science fiction-succéer. Händelserna utspelar sig ungefär 8000 år in i framtiden och i centrum står Paul Atreides, som måste resa till den farligaste planeten i universum för att säkra sitt folks framtid. Dune blev väldigt omtalad när den släpptes. Det har sagts att varje filmruta i denna över två och halv timme långa film är som en Picassotavla för sci fi-älskare.

Läs om Allentes erbjudanden

Det här är Allente

Allente står för ”All entertainment” – all underhållning och är en av Nordens största tv-leverantörer. En sammanslagning av Viasat och Canal Digital.
Med tv och streaming från Allente får du full kontroll över tv:n med alla sätt som finns att titta på tv i dag. Alla kan bli kungen av tv med Allente. Som kund kan du välja mellan fyra olika grundpaket.

Basic

Enkelt, tryggt och prisvärt med de vanligaste svenska tv-kanalerna. 

Standard

Mer underhållning med tv och streaming tillsammans. Viaplay och Paramount+ ingår. 

Large

Den perfekta mixen av underhållning, sport och streaming. Viaplay och Paramount+ ingår. 

Premium 

Komplett tv-paket med premiumsport, underhållning och streaming i världsklass. Viaplay, Paramount+ och discovery+ ingår. 

Bästa tv-paketet för dig som älskar film och serier

Bästa tv-paketet för dig som älskar film och serier

Bästa tv-paketet för dig som älskar film och serier Kallt och mörkt ute. Då vill vi helst gosa in oss i en varm filt och försvinna in i filmens och seriernas värld. Här är det enda tv- och streaming-abonnemanget du behöver i vinter. EXTERN LÄNK: Black week-erbjudande:...

Så säkrar du all sport i vinter

Så säkrar du all sport i vinter

Så säkrar du all sport i vinter Skidbacken är pistad, isen är spolad och samtidigt blir världens bästa fotbollsliga allt mer spännande.Är du kittad och klar för den fullspäckade sportvintern framför tv:n?Så här gör du för att inte riskera att missa de bästa...