BlueStep gav egenföretagaren en nystart – trots betalningsanmärkningar

Nicke har länge jobbat som snickare och är nu egenföretagare. En allvarlig skada i knät gjorde att han var tvungen att sjukskriva sig och halkade efter med skatteinbetalningarna. Då kunde BlueStep hjälpa Nicke på fötter igen.

Här kan du få mer information om lån hos BlueStep.

 

Efter många år som snickare har nu Nicke startat eget. Företaget går väldigt bra och det finns inga problem att driva runt firman. Men under en hockeyträning skadade Nicke knät allvarligt och var tvungen att vara hemma. Det gjorde att företaget fick likviditetsproblem och Nicke halkade efter med skatteinbetalningarna. Han försökte täcka upp med blancolån men det hjälpte inte och hans F-skattsedel blev indragen.

 

När knät sedan blev bättre ville Nicke börja jobba som vanligt igen, men fick inte på grund av att F-skattsedeln saknades. Det resulterade i en skatteskuld och betalningsanmärkningar. När Nicke vände sig till sin bank fick han ett blankt nej – då kunde BlueStep ge honom en nystart och han kunde reglera skatteskulderna och återfå F-skattsedeln. Nicke kunde använda extravärdet i sin bostad som säkerhet, något som möjliggjorde bolånet.

 

Ansök om BlueStep-lånet här.

 

AB Dagens Nyheter
Ansvarig utgivare: Peter Wolodarski
Produktion: Wasp Communication