Hennes man blev av med jobbet – fick hjälp av BlueStep

Madeleine och Tom har haft samma bank i stort sett hela livet, men när de verkligen behövde hjälp fick de ett nej. Då vände de sig till BlueStep, som hjälpte familjen ur sin ekonomiska knipa.

Läs mer om lån hos BlueStep här.

 

Tom blev av med jobbet när företaget han jobbade på slogs ihop med ett annat. I tron att han snabbt skulle hitta ett nytt arbete fortsatte Tom och hans hustru Madeleine att leva som vanligt med resor och restaurangbesök – men jobbsökandet tog längre tid än vad de hade räknat med. Det resulterade i att paret halkade efter med sina kreditkortsräkningar och fakturor och sökte därför hjälp hos sin bankman.

 

Trots att Tom och Madeleine haft samma bank i flera år fick de avslag när de behövde hjälp med sina skulder. Varför? Tom saknade fast anställning. Då sökte sig makarna till BlueStep där de fick en helhetslösning med samtliga av sina lån och kom ur den onda cirkeln, och sänkte dessutom månadsutgift med flera tusenlappar.

 

Några månader senare fick Tom en ny anställning, då löste han lånen hos BlueStep och återgick till sin vanliga bank – med lite bättre koll på sin ekonomi.

 

Här kan du ansöka om lån hos BlueStep.

 

AB Dagens Nyheter
Ansvarig utgivare: Peter Wolodarski
Produktion: Wasp Communication