Har ditt företag växtvärk? Ekonomiska alternativet du inte visste fanns

Det finns många fördelar med att vara egenföretagare, samtidigt som det också finns en hel del utmaningar. Här är en möjlig lösning på ett av de allra vanligaste problemen.

Här kan du läsa mer om BlueStep-lånet.

 

För en tvättäkta entreprenör är engagemanget och viljan några av de starkaste drivkrafterna. Modet att släppa sargen och våga satsa på sina egna idéer är det inte alla som har. När steget väl är taget och det egna företaget är grundat är det viktigt att ha utrymme och möjlighet att växa.

 

En utmanare på lånemarknaden

Men att finansiera företagets utveckling kan vara svårt, speciellt eftersom egenföretagare ofta räknas som en riskgrupp när det handlar om låntagare. Osäkerheten i den egna satsningen och det faktum att man kanske inte kan ange en specifik månadslön brukar räcka för att bankerna ska ge avslag. Men det finns faktiskt ett ekonomiskt alternativ som många egenföretagare inte är medvetna om.

 

BlueStep är en utmanare på lånemarknaden som försöker hitta lösningar för dem som, av någon anledning, inte får hjälp från den traditionella banken. I stället för att fokusera på individens ekonomiska historia och anställningsform ser BlueStep på varje persons ekonomiska möjligheter.

 

Använd det outnyttjade värdet

Om du äger en bostad som är värd mer än vad den är belånad kan BlueStep-lånet vara aktuellt för dig. Det extra värdet på bostaden kan du nämligen använda till ett lån som passar just dina behov. Det outnyttjade värdet kan du sedan göra vad du vill med, om det så är att renovera en bostad eller investera i det egna företaget.

 

Det här kan vara är ett bra ekonomiskt alternativ för dig som betalar ut din egen lön eller har någon annan typ av modern anställningsform. I stället för att se svårigheterna väger dina framtida möjligheter att betala för ett lån mer hos BlueStep. Hittills har de löst skulder eller sänkt månadsbetalningar för sju av tio kunder som valt att lägga om sina lån till ett BlueStep-lån.

 

Ansök om BlueStep-lånet här.

 

AB Dagens Nyheter
Ansvarig utgivare: Peter Wolodarski
Produktion: Wasp Communication