Annons
Innehåll från EZOgreen

Framtidens tvättmedel – så funkar det

Framtidens tvättmedel är redan här. Nyheten EZOgreen är helt utan enzymer och starka kemikalier, och är därför både miljövänligt och skonsamt. Unik teknik gör tvätten ändå skinande ren. Du kan dessutom prenumerera på tvättmedlet och få det levererat till din dörr.

EXTERN LÄNK: Beställ här: Testa EZOgreen gratis – få tvättmedlet hemlevererat 

Nyheten EZOgreen är helt fritt från enzymer, fosfater, klor, blekmedel och aggressiva kemikalier, som finns i vanliga tvättmedel.
EZOgreen är dessutom skonsamt både för dina kläder och din hud.
Detta tack vare unik teknik.

Nyhet i Sverige

Tvättmedlet – som utvecklats i Norge och nu lanseras i Sverige – består nämligen endast av två ingredienser sammansatta med avancerad så kallad non-bio-mikroteknologi:

  • Det aktiva ämnet Oxitrate Biowash är ett resultat av omfattande forskning. Det tillför vattnet minimala doser med elektricitet vilket skapar en svagström som tar kål på all smuts och alla bakterier. Detta sker både effektivt och naturligt skonsamt, och gör tvätten skinande ren.
  • Det andra ämnet är naturlig Zeolit, och fungerar som bärare av Oxitrate i tvättmedlet. (Zeolit används även som bärare av till exempel C-vitaminer i C-vitamintillskott.)

Små doser tvättmedel – garanterat rent

Därför behövs inga kemikalier och enzymer för att göra tvätten helt ren och fräsch.

Den unika tekniken innebär också att du bara behöver dosera ungefär en sjundedel så mycket tvättmedel som normalt: Endast 10 gram per tvätt.

Samma tvättmedel till kulör- vit- och fintvätt

Dessutom: Sköljmedel blir onödigt. Plaggen blir naturligt lena och mjuka eftersom tvättmedlet inte innehåller några enzymer som kan göra kläderna styva och sträva.

Tvättmedlet är därtill allergivänligt – och du kan använda ett och samma tvättmedel till både vittvätt, kulörtvätt och fintvätt som ylle.

Gratis hemleverans

Att tvätta är en del av vårt livspussel, och tvättmedel behöver vi regelbundet.

EZOgreen erbjuder därför en enkelt och praktisk prenumeration med gratis hemleverans, så att du alltid har ett bra tvättmedel till hands när du behöver tvätta. Du får tvättmedlet till din dörr, och kan välja mellan att få det hemskickat varannan, var fjärde eller var sjätte månad.

EXTERN LÄNK: Beställ här: Testa EZOgreen gratis – få tvättmedlet hemlevererat