Annons
Innehåll från EZOgreen

Nu kan du tvätta utan farliga kemikalier

Nya tvättmedlet EZOgreen innehåller inga enzymer och starka kemikalier. Dessutom är det skonsamt både mot miljön, dina kläder och din hud. Tvätten blir ändå skinande ren – tack vare unik teknik.

EXTERN LÄNK: Beställ här: Testa EZOgreen gratis (ingen bindningstid) – få tvättmedlet hemlevererat

Tvättmedel innehåller vanligen kemikalier som kan slita både på kläderna och miljön. Men dessa har behövts för att garantera att tvätten blir helt ren.

Vanliga substanser i tvättmedel är tensider eller detergenter som gör fett vattenlösligt. Andra är enzymer som amylas och protelas; de bryter ner proteiner i fläckar av till exempel mjölk, blod, choklad. Blekmedel i vitvätt bleker bort smuts och fläckar.

Succé – lanseras nu i Sverige

Inga av dessa ämnen behövs i EZOgreen, ett tvättpulver som utvecklats och gjort succé i Norge, och nu lanseras i Sverige.

Tvättpulvret består av två ingredienser sammansatta med avancerad så kallad non-bio-mikroteknologi:

  • Det aktiva ämnet Oxitrate Biowash är ett resultat av omfattande forskning. Det tillför vattnet minimala doser med elektricitet vilket skapar en svagström som tar kål på all smuts och alla bakterier. Detta sker både effektivt och skonsamt, och gör tvätten skinande ren.
  • Det andra ämnet är naturlig Zeolit, och fungerar som bärare av Oxitrate i tvättmedlet. (Zeolit används även som bärare av till exempel C-vitaminer i C-vitamintillskott.)

Garanterat rent – samtidigt skonsamt

Eftersom EZOgreen rengör både effektivt och skonsamt utan att slita på tyget, behöver du bara ett tvättmedel – oavsett vilka plagg du ska tvätta.

EZOgreen fungerar lika bra för hårt smutsad kulör- eller vittvätt som för fintvätt, till exempel ull.

Prenumerera och få gratis hemleverans

Att tvätta är en del av vår vardag, och tvättmedel behöver vi regelbundet.

EZOgreen erbjuder därför en prenumeration med gratis hemleverans. Därmed har du alltid tvättmedel till hands hemma, och slipper dessutom kånka hem förpackningarna.

Du kan välja mellan att få tvättmedlet hemskickat varannan, var fjärde eller var sjätte månad. Det finns ingen bindningstid; när du vill kan du avsluta prenumerationen.

Plaggen blir naturligt mjuka

Förutom att EZOgreen skonsamt för miljön och snällt mot både kläderna och huden, är det också drygt. Du behöver bara dosera ungefär en sjundedel så mycket tvättmedel som normalt: Endast 10 gram per tvätt.

Och du behöver inte längre något sköljmedel som kan slita både på kläderna och miljön. Plaggen blir naturligt lena och mjuka eftersom tvättmedlet inte innehåller några enzymer som kan göra tyget styvt och strävt.

EXTERN LÄNK: Beställ här: Testa EZOgreen gratis (ingen bindningstid) – få tvättmedlet hemlevererat