Annons
Innehåll från EZOgreen

Nyhet: Ekologiskt tvättmedel med gratis leverans

Nya tvättmedlet EZOgreen är helt fritt från enzymer, fosfater, blekmedel och aggressiva kemikalier, som finns i vanliga tvättmedel. Nu kan du prenumerera på det unika tvättmedlet – och regelbundet få det levererat till din dörr, utan extra kostnad.

EXTERN LÄNK: Beställ här: Testa EZOgreen gratis (ingen bindningstid) – få tvättmedlet hemlevererat

Nog blir man irriterad – om man planerat att tvätta, bokat tvättstugan och sorterat tvätten, och upptäcker att tvättmedlet är slut.
Det är praktiskt att alltid ha tvättmedel hemma. EZOgreen erbjuder därför en prenumeration med gratis hemleverans, så slipper du dessutom kånka hem förpackningarna.

Du behöver bara beställa digitalt, sedan får du tvättmedlet till din dörr. Du kan välja mellan att få det hemskickat varannan, var fjärde eller var sjätte månad. Det finns ingen bindningstid; när du vill kan du avsluta prenumerationen.

Miljövänligt och skonsamt mot huden

Med EZOgreen kan du dessutom tvätta med gott samvete. Tvättmedlet är 100 procent miljövänligt samt skonsamt både för dina kläder och din hud.

Detta tack vare unik teknik. Tvättmedlet har utvecklats i Norden och har gjort succé i Norge, och lanseras nu i Sverige. Pulvret består endast av två ingredienser sammansatta med avancerad så kallad non-bio-mikroteknologi.
Därför behövs inga kemikalier, blekmedel och enzymer för att göra tvätten helt ren och fräsch.

Praktiskt: Ett tvättmedel till all tvätt

Att prenumerera på tvättmedlet och få det hemskickat kan underlätta i vardagen. EZOgreen medför ännu en praktisk vinst: Du behöver bara ett tvättmedel, oavsett tvätt.
Den unika tekniken innebär att tvättpulvret rengör både effektivt och skonsamt utan slitage på tyget. Det fungerar därför lika bra för hårt smutsad kulör- eller vittvätt som för fintvätt, till exempel ull.

Andra fördelar:

  • Du behöver bara dosera ungefär en sjundedel så mycket tvättmedel som normalt: Endast 10 gram per tvätt.
  • Sköljmedel behövs inte. Plaggen blir naturligt lena och mjuka eftersom tvättmedlet inte innehåller några enzymer som kan göra kläderna styva och sträva.

EXTERN LÄNK Beställ här: Testa EZOgreen gratis (ingen bindningstid) – få tvättmedlet hemlevererat