7 anledningar att köpa den nya sportiga familjebilen

I höst kommer nya Opel Zafira – en bil med mycket utrymme för både familj och förvaring, fast i en sportigare kostym.

Läs allt om nya Opel Zafira här!

 

1999 lanserades Opel Zafira och har sedan dess varit en väldigt populär modell. Efter 2,7 miljoner sålda Zafira har en uppdatering av bilmodellen utvecklats och kommer i höst.

 

1. Fokus på komfort
Långa bilresor, skjuts till fotbollsträningen och fram och tillbaka till jobbet. Du tillbringar en hel del tid i bilen, och den ska förstås vara bekväm. I nya Zafira är stolarna ergonomiskt certifierade med justerbart ländryggsområde och utskjutbart stöd för låren.

 

2. Justerbar inredning
Zafira är en sjusitsig bil men ibland behövs ju inte alla säten. Då kan passagerarna i den andra sätesraden fälla ihop mittsätet för att i stället få armstöd och mer utrymme. Även tredje raden kan fällas ned i golvet och skapa stor lastyta.

 

3. Sportig exteriör
Tack vare kraftfulla strålkastare och en mer markerad grill sticker den nya modellen ut och får ett mer grafiskt utseende. Kromlisten förstärker intrycket av bredd och bidrar till en sportig framtoning.

 

4. Smart förvaring
Eftersom sätena i bilen är justerbara så kan personbilen lätt bli som en mindre transportbil. När fem säten är uppfällda är bagagevolymen 710 liter, och när både andra och tredje sätesraden är nedfällda är lastvolymen hela 1860 liter.

 

5. Optimal ljusprestanda
Nya Zafira har Adaptive Forward Lighting LED-strålkastare. Det innebär bland annat att systemet anpassar strålkastarnas ljusmönster till körsituationen. Det skapar en riktigt bra ljusprestanda utan att blända andra förare.

 

6. Uppkopplad i bilen
Med hjälp av ett nytt infotainmentsystem och säkerhetstjänsten OnStar så är du och dina medpassagerare ständigt uppkopplade. I framtiden ska bilen även kunna bli en WiFi-hotspot med upp till sju enheter uppkopplade samtidigt.

 

7. Ökad säkerhet
Förutom OnStar så har Zafira även Opel Eye, ett system som med hjälp av en kamera varnar vid körfältsavvikelser, känner igen trafikskyltar och håller koll på bilen framför. Den adaptiva farthållaren tillsammans med Flexiride chassi gör långkörningarna bekvämare.

 

Läs allt om nya Opel Zafira här!

AB Dagens Nyheter
Ansvarig utgivare: Caspar Optiz
Produktion: Wasp Communication
Om cookies