Prisvärd tjänstebil – med personlig ”butler” på köpet

En bra tjänstebil med lågt förmånsvärde och mycket utrustning.
Det ingår till och med en personlig ”butler” som assisterar dig under resans gång.
Kanske vill du ha hjälp med att boka ett hotell på semestern?

Läs mer om nya Opel Insignia.

 

Nya Opel Insignia har just haft premiär i Sverige, men modellen har redan hyllats för sina utrymmen, sin design och sin fina komfort. Kanske är det dock utrustningsnivån som väckt mest uppmärksamhet – här finns funktioner som annars bara återfinns i betydligt dyrare bilar.

 

Ett exempel är systemet Opel OnStar som gör det både säkrare och smidigare att resa. OnStar är uppkopplat mot ett callcenter via nätet och här finns dygnet runt personer redo att hjälpa dig.

 

Om du råkar ut för en olycka och någon av dina krockkuddar löses ut aktiveras en automatisk kollisionsassistans. Det innebär att information om din bil och om hur svår olyckan har varit skickas till OnStar där en rådgivare kontaktar dig direkt via högtalartelefonen i bilen. Rådgivaren stämmer av vad som har hänt och hur du mår för att kunna avgöra vilka åtgärder som behöver vidtas. Rådgivaren kan sen larma räddningstjänsten så att de kan undsätta dig. Om du inte svarar larmas räddningstjänsten omedelbart.

 

Tysktillverkade Opel har många gånger hyllats för sin kvalitet och sin driftsäkerhet. Men om något tekniskt missöde ändå skulle drabba dig finns OnStar där. Tryck bara på serviceknappen som är placerad vid innerbackspegeln så kopplas en rådgivare upp. Med hjälp av GPS guidas en bärgare till din plats och du får hjälp att komma vidare på din resa.

 

Med nya Insignia kan du också få tillgång till en concierge-service. Här får du, oavsett om du kör i tjänsten eller privat, assistans av en trevlig person när du behöver lite hjälp längs vägen. Till exempel kan du be personen att leta upp en ledig parkeringsplats åt dig – eller boka ett hotellrum om du behöver stanna och vila.

 

Upptäck OnStar – assistent med personlig hjälp dygnet runt.

 

AB Dagens Nyheter
Ansvarig utgivare: Caspar Optiz
Produktion: Wasp Communication
Om cookies