Få bort mögel hemma – utan kemikalier

Nästan vartannat hus har problem med dålig lukt. Men oavsett vad som orsakar lukterna hemma finns det ett enkelt och miljövänligt botemedel: – Ozoneair kommer åt lukten hur djupt den än sitter och gör sjuka hus friska, säger grundaren Johan Lundberg.

Läs mer här och hitta den Ozoneair som passar dina behov bäst

Att bjuda gäster på middag när det luktar unket hemma är inte roligt. Husspekulanter drar också öronen åt sig om de känner en stickade jorddoft i näsan.
− Ett tecken på att huset inte mår bra är en dålig lukt som sitter kvar hur mycket du än städar. Även om lukterna inte alltid är skadliga bör du åtgärda det direkt, säger Johan Lundberg, grundare av produkten Ozoneair.

Mögellukten kan bero på annat

Vanliga orsaker till sjuka hus är mögel som kan innebära att du drabbas av yrsel, huvudvärk och astma. Även andra olika typer av emissioner från byggnadsmaterial kan orsaka unkna dofter och vara skadlig hälsan. Men lukterna kan vara förvillande lika.

− Mögellukt liknar lukten från den giftiga kemikalien pentaklorfenol som var vanligt i impregneringsmedel på 60- och 70-talet, berättar Johan Lundberg och tillägger att så mycket som en tredjedel av husen från den här tiden kan vara drabbade.
− Eftersom lukten från mögel och kemikalier ofta sitter gömda i husets konstruktion är den omöjlig att tvätta bort. Fläktar och rengöringskemikalier kommer heller inte år den dåliga lukten som sitter kvar i textilier och möbler.

Svårt att tvätta bort

För att bekämpa dåliga lukter och mögelsporer som kan sprida sig till andra delar i huset eller sätta sig i byggnadsmaterial ringer många husägare saneringsfirma.
−Ofta är det tidskrävande och även dyrt. Förutom att det kan kosta många tusenlappar blir du inte av med själva källan till lukten, och den dåliga doften kommer snart tillbaka.

All källa till dålig lukt försvinner

Flera tusen husägare har upptäckt den svenska innovationen Ozoneair – som enkelt och miljövänligt både tar bort lukten och även eliminerar källan till odörer. Även unken lukt i utkylda utrymmen försvinner med det aktiva ozonsyret.

− Det enda du behöver göra är att sätta in sladden och trycka på start. Sedan sköter Ozoneair hela jobbet och på bara några timmar mår ditt sjuka hus bra igen.
−Det är många som blir förvånade hur bra det faktiskt funkar, men det gör det, avslutar han.

Beställ din Ozoneair här och få friskare och fräschare lukt på nolltid

Det här är Ozoneair

  • Svenskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå.
  • Innovativ teknik som är lätt och säker att använda
  • Helautomatisk produkt som startas enkelt via en knapptryckning.
  • Produkten räknar själv ut den optimala rengöringstiden och anpassar reningseffekten för bästa resultat. Ingen förkunskap krävs.
Mest läst

Det här är Ozoneair

• Svenskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå.
• Innovativ teknik som är lätt och säker att använda.
• Helautomatisk produkt som startas enkelt via en knapptryckning.
• Produkten räknar själv ut den optimala rengöringstiden och anpassar reningseffekten för bästa resultat. Ingen förkunskap krävs.