Här är succéprodukten som städar där du inte kan

Ibland räcker det inte med att storstäda och vädra för att få bort unkna dofter hemma. Den svenska innovationen Ozoneair tar bort lukterna en gång för alla.

Läs mer här och hitta den Ozoneair som passar dina behov bäst

Ozoneair är en unik svensk produkt, som i dag används i 14 olika länder, och har lånat reningsprinciper från naturen. Maskinen omvandlar syre till ozon, och på så sätt angrips och elimineras oönskade dofter, mögel, allergener och bakterier.

– Det fina med ozon är att det är naturens eget sätt att bryta ner mikroorganismer. Ozon kan även tränga in i inredningen – i trä, textilier och även i husets krypgrund. Det är med andra ord både hundra procent effektivt och miljövänligt, berättar Johan Lundberg, grundaren av Ozoneair, vars huvudkontor finns i Luleå.

Ozon eliminerar lukt och skadliga ämnen

Dålig lukt finns i många hem. En stinkande doft vara en indikator på fukt eller mögel som dessutom kan vara skadligt för vår hälsa. Det är ett vanligt problem i många villor, men även avlopp och prylar vi samlar på oss kan ge ifrån sig oönskade odörer.

– Ozonet tar effektivt bort mikroorganismer som kan finnas i luften och därmed försvinner också de fräna och unkna dofterna.
– Allt du behöver göra är att ställa in din ozongenerator i utrymmet du ska rengöra och trycka på knappen. Inom några timmar har luften blivit frisk och lukterna är borta.

”Doftade nystädat”

Mikael Swedberg testade Ozoneair och blev snabbt av med både lukter och mögelsporer. Jordkällaren på hans lantställe hade en stickande doft, och det luktade unket i villans garage och förråd.
– En suverän innovation. Det doftade fräscht efter bara några timmar, intygar han

Han har också flyttat sin Ozoneair mellan rummen i fritidshuset:
– Inom ett dygn blev det en märkbar skillnad i hela stugan – som om det vore nystädat.

I dag används mer än 25 000 Ozoneair-produkter i hus, lägenheter, hotell, fordon och arbetsytor i 14 olika länder.

Behöver du få bort dålig lukt hemma?
Läs mer här eller ring Ozoneair på 0771-366 366

 

Mest läst

Det här är Ozoneair

• Svenskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå.
• Innovativ teknik som är lätt och säker att använda.
• Helautomatisk produkt som startas enkelt via en knapptryckning.
• Produkten räknar själv ut den optimala rengöringstiden och anpassar reningseffekten för bästa resultat. Ingen förkunskap krävs.