I stället för dyr sanering – så fixar du kliniskt rent hemma

Nu behöver du inte kontakta saneringsföretag för att bli kvitt mögel och dålig lukt. Ozoneairs innovativa produkt gör jobbet lika effektivt och är dessutom 100 procent miljösäker.

Läs mer om hur Ozoneair fungerar och beställ ditt exemplar här

Mögel och unken doft är ett problem var och varannan husägare tampas med.

– Många kämpar med att få bort både lukt och mögel hemma med konventionella rengöringsmetoder. Men när mögelsporerna sitter djupt i husgrunden kan det vara omöjligt att komma åt angreppet, säger Johan Lundberg, grundare av Ozoneair i Luleå.

Ozon mer effektiv och miljövänlig

Husägare vänder sig vanligen till ett saneringsföretag för att bli kvitt den unkna lukten. Något som kan bli både tidskrävande och kostsamt – speciellt då hemförsäkringen ofta inte täcker fuktskador som bildats inne i huset eller av fukt i krypgrunden.

– Förutom att det kan kosta uppåt 20 000 kronor att anlita saneringsfirma är det inte säkert att man blir av med lukten i trä, mattor, textilier och stoppningar. Vår unika produkt tar bort den dåliga lukten även i dessa typer av material och neutraliserar mögelsporerna permanent.
– Att rengöra med ozon är 3000 gånger mer effektivt än klorin och dessutom helt miljövänligt, fortsätter han.

”Du behöver bara trycka på en knapp”

Allt du behöver göra är att placera din Ozoneair i utrymmet eller rummet du vill sanera.

– Genom ett enkelt knapptryck startar processen och syre omvandlas till ozon. På bara några timmar angriper och eliminerar ozonet mikroorganismerna och andra källor till dålig lukt, en gång för alla.

Fixar frisk luft i sommarstugan

Ozoneairs innovation finns i olika storlekar och fungerar lika bra, oavsett om du vill ta bort dålig lukt i hemmet, bilen, husvagnen, sommarstugan eller båten.

– Det har aldrig varit enklare att bli av med mögel, bakterier och dålig lukt för en bråkdel av vad det kostar att anlita en saneringsfirma, avslutar Johan Lundberg.

Läs mer om hur du kan ta bort dålig lukt med Ozonair här 

Mest läst

Det här är Ozoneair

• Svenskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå.
• Innovativ teknik som är lätt och säker att använda.
• Helautomatisk produkt som startas enkelt via en knapptryckning.
• Produkten räknar själv ut den optimala rengöringstiden och anpassar reningseffekten för bästa resultat. Ingen förkunskap krävs.