Mikael provade ozon mot dålig lukt hemma: ”Doftade som nystädat”

Garaget och förrådet luktade unket och jordkällaren dominerades av en stickande lukt. Mikael Swedberg testade Ozoneair och blev snabbt av med både lukter och mögelsporer.
– Det doftade fräscht efter bara några timmar, säger han.

Läs mer här och hitta den Ozoneair som passar dina behov bäst

Mikael Swedberg har genom åren undvikit att använda jordkällaren på familjens lantställe, på grund av den stickande lukten.

Men så bestämde han sig för att testa luftrenaren Ozoneair, som är en svensk produkt:

− Jag köpte maskinen på vinst och förlust och ställde den i jordkällaren. Efter bara några timmar var den unkna lukten borta, vilket var väldigt förvånande, berättar Mikael.

− Nu har det gått en dryg månad och den dåliga lukten har inte kommit tillbaka.

Doften av instängt är helt borta

Efter det lyckade testet bestämde sig Michael för att prova maskinen i andra delar av stugan. Liksom de flesta fritidshusägare har familjen haft ovälkomna besök av möss och försökt städa och vädra bort den instängda doften som hängt kvar i rummen.

− Det enda jag behövde göra var att flytta den mellan rummen och trycka på start-knappen. Inom ett dygn blev det en märkbar skillnad i hela stugan – som om det vore nystädat.

Miljövänlig rengöring med ozon

Ozoneair är en unik luftrengörare som lånar principer från naturen. Genom att omvandla syre till ozon så angrips och elimineras bakterier, unken lukt och mögel. När maskinen jobbat klart påminner luften om den klara och friska luften ute efter ett åskväder med ett renande sommarregn. Det beror på att luften efter ett sådant väder är tät på just ozon.

Stärkt av de lyckade försöken passade Michel på att även sanera hemma i garaget och förrådet.

− Även om utrymmena är belamrade med allt från cyklar, gräsklippare, verktyg och mycket mera är den dåliga lukten borta. Att ozon dessutom är ett miljövänligt alternativ till rengöringsmedel känns extra bra.

Beställ din Ozoneair här och få friskare och fräschare lukt på nolltid

Mest läst

Det här är Ozoneair

• Svenskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå.
• Innovativ teknik som är lätt och säker att använda.
• Helautomatisk produkt som startas enkelt via en knapptryckning.
• Produkten räknar själv ut den optimala rengöringstiden och anpassar reningseffekten för bästa resultat. Ingen förkunskap krävs.