Så julstädar du – med ozon

Problem med exempelvis fukt, mögel eller stinkande avlopp innebär att många svenskar inte kan njuta av alla härliga dofter som julen för med sig. För att du ska slippa oroa dig för att dålig lukt förstör julstämningen har Ozoneair utvecklat ett enkelt och miljövänligt botemedel. – Allt du behöver göra är att ställa vår luftrenare i det utrymme du vill sanera och trycka på start, säger Johan Lundberg, Ozoneairs grundare.

Läs mer här och hitta den Ozoneair som passar dina behov bäst

Pepparkaksbak, nejlikapelsiner och granbarr – med en hint av mögel eller avlopp. Inget skulle kunna klinga mer fel i våra julsångsbombarderade öron. Dålig lukt hör helt enkelt inte hemma i juletider. Med Ozoneair blir du av med både lukten och källan till lukten – en gång för alla.

Hemligheten är ozon som är naturens eget sätt att angripa mögelsporer och andra luktframkallande ämnen. Ozon är med andra ord både ett effektivt och helt miljövänligt alternativ. Oavsett om lukterna orsakas av mögel, fukt, avlopp eller något annat bryter det aktiva syret ner bakterier och andra mikroorganismer, säger Johan Lundberg.

Påminner om luften efter ett åskväder

Du placerar Ozoneair i det rum eller utrymme du vill sanera och trycker på knappen. Luftrenaren är helautomatisk, vilket innebär att den själv räknar ut den optimala rengöringstiden för bästa resultat.

– Ozoneair omvandlar syret i luften till ozon som fyller varje kubikcentimeter av rummet/utrymmet och attackerar de luktframkallande ämnena som finns där. När maskinen jobbat klart påminner luften om den klara och friska luften i naturen efter ett åskväder med ett renande sommarregn. Det beror på att luften efter ett sådant väder är tät på just ozon.

Slipper dyr sanering

Husägare har tidigare tvingats vända sig till saneringsföretag för att bli kvitt med unken lukt. Något som kan bli tidskrävande och kostsamt – speciellt då hemförsäkringen ofta inte täcker fuktskador som bildats inne i huset eller fukt i krypgrunden.

– Förutom att det kan kosta uppåt 20 000 kronor att anlita saneringsfirma är det inte säkert att man blir av med lukten i mattor, textilier och stoppningar. Vår unika produkt tar bort den dåliga lukten även i dessa typer av material, förklarar Johan Lundberg.

“Lukten försvann på bara några timmar”

Även om du inte vet var den dåliga lukten kommer ifrån går det att använda Ozoneair. Lars Högström hade länge problem med en odefinierbar stank i hall och kök som inte försvann vid städning.

– Men en person tipsade om Ozoneair och vi testade på måfå att köra en behandling. På bara några timmar försvann lukten helt. Jag rekommenderar starkt att rengöra med ozon för att bli av med lukt.

Beställ din Ozoneair här och få friskare och fräschare lukt på nolltid

Mest läst

Det här är Ozoneair

• Svenskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå.
• Innovativ teknik som är lätt och säker att använda.
• Helautomatisk produkt som startas enkelt via en knapptryckning.
• Produkten räknar själv ut den optimala rengöringstiden och anpassar reningseffekten för bästa resultat. Ingen förkunskap krävs.