Succéprodukten eliminerar lukt och mögel − här är svenskarnas betyg

Mögel i sommarstugan, unken doft i källaren och inrökta begagnade bilar. Få saker kan störa så mycket som dålig lukt. Men nu finns en enkel lösning på problemet: en svensk innovation som tar bort lukterna.

Läs mer här och hitta den Ozoneair som passar dina behov bäst

Dålig lukt är svår att ignorera − speciellt den stickande och unkna doften av mögel. Jessica upptäckte en mögelskada i sin friggebod och fick tipset att testa luftrenaren Ozoneair.

− Både mögeldoften och mögelsporerna försvann helt. Nu luktar det precis som det ska igen och vi behövde inte slänga en endaste dyna.

“All lukt av cigarettrök borta”

Ozoneair är unik och har lånat reningsprinciper från naturen. Den omvandlar syre till ozon – och på så sätt angrips och elimineras bakterier och mögel, och dålig lukt neutraliseras. Produkten fungerar utmärkt på cigarettrök, något som Tove vittnar om:

− Jag har astma och tycker att tobaksrök är särskilt jobbig. När jag köpte en begagnad bil av en rökare blev det här extra tydligt och hur mycket jag än vädrade ur och städade var lukten av nikotin stark. Till slut testade jag Ozoneair. All lukt av cigarettrök är borta, till och med från bilens säten. Jag rekommenderar den till alla som har problem med astma eller allergi.

Lukten i källaren försvann på ett kick

Fredrik har alltid haft en dålig lukt i källaren som har att göra med fukt och dålig ventilation. Men när hans dotter ville flytta ner till gillestugan behövde de få bort den.

− Min fru googlade runt och fann Ozoneair ganska fort. Jag trodde inte att den kunde få bort all lukt men gick med på att prova. Fantastiskt vilken skillnad. Den dåliga lukten är helt borta och det gick både fort och enkelt.

Även Kristina rekommenderar Ozoneair till alla som har luktproblem i källaren. Hon förvarar en del kemikalier och målarfärg i pannrummet och den kemiska lukten sprider sig till tvättstugan som är precis bredvid.

− Lukten sätter sig i upphängda kläder på tork, men efter en körning med Ozoneair försvinner all lukt från kemikalier på ett kick.

Läs mer här eller ring Ozoneair på 0771-366 366

Mest läst

Det här är Ozoneair

• Svenskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå.
• Innovativ teknik som är lätt och säker att använda.
• Helautomatisk produkt som startas enkelt via en knapptryckning.
• Produkten räknar själv ut den optimala rengöringstiden och anpassar reningseffekten för bästa resultat. Ingen förkunskap krävs.