Annons
Innehåll från SWIFTR

”Ett skönare sätt att träna yoga på”

En riktigt bra yogastudio ska erbjuda en lugn och skön atmosfär, kvalitativa pass och en känsla av att ge något extra. Vera Nyman i Malmö hittade det perfekta medlemsskapet som tog yogan till nya nivåer.

Läs mer om framtidens flexibla gymkort och det stora utbudet av träning

Många ställen erbjuder yoga – allt från små exklusiva studios till de stora gymkedjorna. Och oavsett om du väljer en fysisk yogaform eller en med mer meditativ och lugn inriktning är det viktigt med en atmostfär som ger de rätta förutsättningarna för fokus och koncentration.

En skön atmosfär gör att det blir något för hela sinnet.

– Det blir lite som att gå på spa, mer än bara träning. Den biten som jag tycker är så skön när man har hittat ett ställe med mysig atmosfär är att det finns rökelse, oljor som doftar gott, någon skön musik och att det är rent och fint. Den biten får du inte om du går på yoga på ett gym där det är mer gamla plastmattor och svett och flås och stön överallt, säger Vera Nyman, 27.

”Yogan på gym är mer generell”

Hon har yogat i fyra år, varav mer intensivt de senaste två åren.

– Jag har gått både på yogastudios och på gymkedjor. Många av lärarna var väldigt duktiga på gymen men det är mindre hetsig stämning när man går till en riktig yogastudio. Man slipper ljud från gymet utanför och allt annat som kommer med en stor träningsanläggning. Det känns också som om den yogan du kan träna på gym är lite mer generell, inte så specifika klasser. Det är mer tempo och att man ska få upp lite flås, inte så meditativt till exempel.

Tränar flera pass i veckan med medlemskap i Swiftr

Sedan 1,5 år tillbaka är hon medlem i Swiftr – ett flexibelt träningskort med tillgång till över 350 träningsanläggningar i Sverige – och kan välja och vraka bland flera olika yogastudios i Malmö.

– Jag vill helst försöka gå på klasser som Vinyasa flow eller Hatha flow. Men eftersom det går att gå på så många olika ställen och pass när man har Swiftr så blir det att jag går på nästan allt; hot yoga, yin, hatha, kundaliniyoga.

Fördelen med Swiftr är att du inte behöver begränsa dig till en studio eller träningsform. Vera tränar även annat med samma medlemskap.

– Det finns ett klättercenter här i Malmö som är jättefint, och jag går även på HIIT-träning och lite allt möjligt. Det är superlyxigt att kunna testa på olika grejer och olika ställen. Även om det blir mest yoga, säger hon och avslutar:

– Med Swiftr kan man få båda världar utan att kompromissa.

50 % rabatt på alla medlemskap första månaden för nya medlemmar. Använd kod ”loveit” vid registrering.

Mest läst

Om Swiftr

Swiftr är framtidens flexibla gymkort. I stället för att ha flera medlemskap räcker det med ett medlemskap i Swiftr och du får tillgång till 350 unika träningsställe. Välj mellan gym, yoga, HIIT, klättring, simning, trampolin, skidåkning, kampsport, boxning, barre och mycket mer – både drop inträning och bokade pass. Med över 70 träningsformer och 2 500 klasser i veckan, över hela landet, är det lätt att hitta varierande och kvalitativ träning som passar dig.