Annons
Innehåll från SWIFTR

”Swiftr har förbättrat min träning på så många sätt”

Vera Poppel, 56, har gått från sporadisk träning på egen hand till fem pass i veckan. Variationen är stor och hon tränar allt från yoga till danspass och kickboxning med sin son.
– Jag har fått en nytändning och känner stor skillnad i kroppen, berättar hon.

50 % rabatt på alla medlemskap första månaden för nya medlemmar. Använd kod ”loveit” vid registrering.

Fram till i oktober förra året blev det mest några dropin-pass på Balettakademin, sporadiska löprundor och yoga på egen hand för Vera Poppel från Sollentuna.

När hon såg ett inlägg i sociala medier om det flexibla träningskortet Swiftr blev hon nyfiken och ville testa. Sedan dess har hon snittat 20 pass i månaden – och har både fått en helt ny träningsglädje och en stor variation i sin träning.

– Jag fick en nytändning just på grund av Swiftr. Det passar mig helt perfekt, säger hon.

Upptäcker nya träningsformer

En vanlig vecka brukar oftast innehålla både yoga, dans och minst ett högintensivt pass. En kompis som också har Swiftr följer ibland med på yogan. När hon vill träna med sin 20-åriga son kan det bli både yoga eller kickboxning.

– Det är så smidigt att kunna gå tillsammans. Jag kör också mycket aerobics och body balance och varierar mellan olika gym och studios. Men har även testat lita udda grejer som aerial sling där man ska göra spagat och sådant i tyg som hänger från taket, eller danspass som salsa och Bollywood. Det är kanske lite udda för någon i min ålder, men det är jättekul. Det är fantastiskt att kunna testa på sådant som du inte hade testat annars. Det är så fint att ha det här galleriet av möjligheter att välja mellan, säger Vera.

Tröttnat med vanligt gymkort

Tidigare har hon även haft vanligt gymkort, men tycker att det är stor skillnad på det och Swiftr.

– Då tröttnade jag alltid efter ett tag, på att gå på samma ställe och på utbudet. Om jag tröttnar på ett ställe nu kan jag alltid byta och testa ett nytt. Jag hade inte alls kunnat upptäcka så många nya trevliga ställen om jag inte hade haft Swiftr.

Hon tycker också att det är stor skillnad mellan att gå på yoga på ett gym och en högkvalitativ yogastudio, både i träning och känsla. Förutom en nyfunnen träningsglädje har hon märkt av flera andra fördelar med träningen.

– Jag känner att jag orkar mer, jag sover bättre och min dotter säger att jag har blivit mycket gladare sedan jag började träna regelbundet. Och jag kan känna jättestor skillnad på kroppen nu jämfört med förra sommaren.

Flexibelt och prisvärt

Vad skulle du säga är de främsta fördelarna med Swiftr?
– Flexibiliteten. Och att det gör att intresset inte svalnar. Dessutom tycker jag att det är enormt prisvärt. Jag betalar 590 kronor i månaden och ett drop in-pass kostar ofta 150 eller mer om det är vissa yogapass. Skulle jag inte ha Swiftr skulle jag behöva ha flera olika kort om jag skulle träna på samma sätt som jag tränar nu. Det ger mig mer kvalitet och ett större utbud helt enkelt.

Läs mer om framtidens flexibla gymkort och det stora utbudet av träning

Mest läst

Om Swiftr

Swiftr är framtidens flexibla gymkort. I stället för att ha flera medlemskap räcker det med ett medlemskap i Swiftr och du får tillgång till 350 unika träningsställe. Välj mellan gym, yoga, HIIT, klättring, simning, trampolin, skidåkning, kampsport, boxning, barre och mycket mer – både drop inträning och bokade pass. Med över 70 träningsformer och 2 500 klasser i veckan, över hela landet, är det lätt att hitta varierande och kvalitativ träning som passar dig.