Finslipad 50-åring nu populärare än någonsin: ”Levererar allt”

Den perfekta semestern för barnfamiljen.
Så kan man sammanfatta Sunwing Family Resorts som snart har 50 år på nacken och är ett ständigt populärt val.
– Den viktigaste anledningen till att många väljer Sunwing är att vi alltid levererar det vi lovat, säger Joakim Eriksson, konceptansvarig för Sunwing Family Resorts och Sunprime Hotels.

Därför är Sunwing familjernas paradis – läs mer

 

Allt började med den starka reseboomen på sextiotalet sextiotalet då alla ville åka till solen. För att kunna möta den stora efterfrågan, hos framför allt barnfamiljer, byggde Vingresor lägenhetshotell på Gran Canaria där idén om hotellkonceptet Sunwing föddes. Sedan dess har Ving skräddarsytt resor för att familjer ska trivas.
– Åker man till våra Sunwing-hotell får alla barn och ungdomar en härlig upplevelse, vilket är det viktigaste för oss, säger Joakim Eriksson.

 

Tack vare flera kundundersökningar från Sunwings gäster har man kunnat fånga upp många nya idéer som har utvärderats vartefter och implementerats i verksamheten. Som att kunna checka in sitt bagage på hotellet vid avresan, att ha poolaccess-lägenheter eller gratis High Speed Wifi som fungerar överallt på hotellen.
– Hela vårt koncept är utvecklat tillsammans med våra kunder, så har det varit under alla år, fortsätter han.

 

Att barnen står i fokus på Sunwing Family Resorts är det ingen som kan missa. Redan på 60-talet lanserades Mini Cluben, förlagan till dagens barnklubbar med Lollo & Bernie – giraffen och björnen som är ett mycket populärt inslag på hotellen. Deras sång- och dansnummer har dessutom blivit en riktig Youtube-succé med nästan 15 miljoner (!) visningar.
– En annan mycket viktig anledning att vi har så många återkommande gäster beror på vår personal som är genuint intresserade av människor och alltid månar om barnens bästa. Att träffa Lollo & Bernie är en höjdpunkt för många barn som reser med oss.

 

Idag finns Sunwing Family Resorts på flera orter runt om i världen, bland annat Cypern, Phuket och Gran Canaria. Mest populära är Sunwings är några av de Sunwig-hotellen som varit med längst.
– De gamla flaggskeppen Sunwing Alcuda Beach på Mallorca och Sunwing Kallithea Beach på Rhodos har störst andel återkommande gäster. De är dessutom nästan alltid först fullbokade, säger Eriksson och fortsätter:
– Men även vårt nya succékoncept för barnfamiljer Ocean Beach Club By Sunwing (O.B.C) som finns på Kreta och Gran Canaria och det som öppnar på Cypern i juni är enormt populära.

 

50-åringen är mer finslipad än någonsin alltså. Oavsett vart man väljer att resa har Sunwing Family Resorts något att erbjuda för hela familjen.
– Det vi har lärt oss genom åren är att om barnen är nöjda är föräldrarna också det, och tvärtom. Därför fortsätter vi att göra ständiga förbättringar tillsammans med våra gäster.

 

Här ligger Sunwing-hotellen – land för land

 

AB Dagens Nyheter
Ansvarig utgivare: Peter Wolodarski
Produktion: Wasp Communication