Så ser du Formel 1 på plats: ”Oförglömligt”

Det är kanske världens bästa motorsport.
Nu är det ännu enklare för svenskarna att se Formel 1 – från första parkett.
– Det är en oförglömlig upplevelse att se allt på plats, säger Jarno Holmström, Trading Manager hos Ving.

Se priserna på Vings Formel 1-resor här

 

Mytomspunna Formel 1, där Sverige numera har en förare i ett av stallen, tar plats i Vings sportutbud. I ett första skede finns paket till sju lopp att välja på (se faktaruta).
– Intresset är nog större än vad många tror, vilket vi också märkt. Premier League- och La Liga-fotbollsresorna är ju redan väldigt populära och att lansera Formel 1 blev ett naturligt steg för oss att ta för att utöka sportutbudet. Jag är övertygad om att många motorfans väntat på detta, säger Jarno Holmström.

 

I de kompletta Formel 1-paketen ingår biljetter till loppen, som även inkluderar kvalet på lördagen. I resan ingår även flyg, hotell, transfer till banorna samt engelsktalande guide. Totalt är resan på tre nätter.
– Det är väldigt enkelt att boka hela kalaset hos oss på samma gång, det är kanske vår största fördel. Jämför man med andra arrangörer har vi dessutom väldigt förmånliga priser.

 

I skrivande stund har vårens resor, till Spaniens Grand Prix samt klassiska Monaco Grand Prix, rönt störst intresse bland resenärerna. Jarno Holmström räknar dock med att de andra fem loppen blir minst lika populära:
– De första två loppen ligger tidigt på Formel 1-säsongen så det är naturligt att de bokas. Sedan är många sugna på Monaco, som ju är ett väldigt speciellt lopp i stadsmiljö. Övriga lopp går efter sommaren så där lär vi få se ökat intresse över tid.

 

Har du själv sett ett Formel 1-lopp på plats?
– Nej, faktiskt inte och då tittar jag ju ändå ofta på tävlingarna på tv. Det kanske är läge nu!

 

Blålänk: Boka Formel 1-resan direkt här

 

FAKTA

Våra lopp


Med Ving kan du uppleva följande Formel 1-lopp:

 

Spaniens Grand Prix
Monacos Grand Prix
 Österrikes Grand Prix
 Ungerns Grand Prix
Belgiens Grand Prix
Italiens Grand Prix

AB Dagens Nyheter
Ansvarig utgivare: Peter Wolodarski
Produktion: Wasp Communication